این تحقیق در مورد رابطه سواد مالی و اقتصادی و موفقیت مدیران سازمانها در 75 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش شامل تعریف،رابطه سواد مالی و اقتصادی و موفقیت مدیران سازمانها،سواد مالی،سواد تجاری،سواد اقتصادی،مدیران سازمانها،مدیریت سازمانی و یواد مالی،سواد اقتصادی مدیران،سواد تجاری مدیران،موفقیت مدیران سازمانها،تاریخچه سواد مالی،تعریف و مفهوم سواد اقتصادی، و.....و منابع می باشد.
فهرست
تاثیر اطرافیان و هم نشینان ما در موفقیت و توان اقتصادی ما 11
رویکرد های ارتقا سواد مالی.. 27
تعریف و مفهوم سواد اقتصادی.. 32
2تعریف و مفهوم سواد تجاري.. 35
2ضرورت استفاده ازسواد تجاري در سازمانها 36
) مهارت های هوشمندی کسب و کار. 38
تکنيکهاي تسهيل تصميم گيري سواد تجاري.. 41
عوامل موثر برسواد تجاري سازمان.. 42
شكل 2-2) مدل ارزيابي عملكرد در سازمانها 45
توانائي سازگار شدن با محيط: 51
2-3-1 )پیشینه تحقیق در سطح ملی.. 52
2-3-2 ) پیشینه پژوهش در سطح بین المللی: 53
3-5- نمونه آماری و روش نمونه گيري.. 57
3-7-1 - ابزار گردآوري داده ها 59
3-8 - روايی(اعتبار) ابزار پژوهش... 59
3-9- پايايي (قابليت اعتماد) ابزار پژوهش... 60
جدول 3-1) محاسبه پایایی سوالات مربوط به پرسشنامه. 60
روش تجزيه و تحليل آماری دادهها 61
یافته های مربوط به فرضیه اصلی تحقیق : 70
5-2-2- یافته های مربوط به فرضیه های فرعی تحقیق : 71
5-3- نتایج بدست آمده بر اساس فرضیات جانبی تحقیق: 72
مقدمه
سواد مالی قابلیت درک نحوه کارکرد پول در دنیای واقعی است.
سواد مالی یعنی چقدر پول بدست آوریم. چطور آن را خلق کنیم. چطور مدیریت کنیم چطور آن را سرمایه گذاری کنیم و اینکه چطور در امور خیریه و برای کمک به دیگران آن را مصرف کنیم.
به طور خاص سواد مالی بر مجموعه مهارتها و دانشی دلالت دارد که به افراد اجازه میدهد تا در مورد منابع مالی خود تصمیمات آگاهانه و اثر بخش اتخاذ کنند. در اکثر جوامع پیشرفته صنعتی، تمرکز فزایندهای بر سواد مالی از دوران کودکی و جوانی میشود. داشتن سواد مالی در شرایط فعلی اقتصادی جهان جزء ضروریات است و آموزش آن به فرزندان مان به آنها کمک میکند آیندهای بهتر را برای خود و نسلهای بعدی رقم بزنند. امور مالی شخصی یکی از جذابترین حوزه های مالی است که دوره ها، کتا بها و مدارک حرف های مفیدی برای آن تدوین شده است لیکن متاسفانه در ایران محتوی آموزشی موجود در این زمینه پاسخگوی این نیاز مهم افراد و خانواده ها نیست. نیاز مالی و پسانداز و سرمایه گذاری افراد در مراحل مختلف زندگی شامل کودکی، جوانی، تاهل و بازنشستگی با هم به شدت فرق میکند و به طور قطع میتوان گفت فرمول بهینه یکسانی برای همه وجود ندارد.
یکایک افراد جامعه باید قادر باشند درآمد تولید کنند، آن را به نحو بهینه و صرفه جویانه مصرف کنند و برای آینده پس انداز و سرمایه گذاری کنند. همه افراد جامعه به ترکیبی از گزینه های سرمایه گذاری، پس انداز، مسکن، بیمه عمر، سهام و راه اندازی کسب و کار شخصی نیاز دارند. مدیریت امور مالی شخصی یکی از مسائل مهم زندگی همه است که قطعا بدون برنامه ریزی و شناخت اولیه مفاهیم مالی ممکن نیست.
افزایش سواد مالی = افزایش توان اقتصادی و مدیریت مالی در افراد = کاهش مشکلات و معضلات ناشی از کمبود پول و محدودیتهای تحمیلی بی پولی
اطلاعات مالی چیست؟ واژه های ریز و درشت اقتصادی؟ فهمیدن دلایل رشد تورم و نقدینگی؟ داشتن اطلاع از نحوه ی پرداخت سود و دریافت وام از کلیه ی بانک ها؟
خیلی خوب است که ما این اطلاعات را داشته باشیم ولی به احتمال زیاد پایه تئوریک آن و مهم تر از همه وقت آن را نداریم. دانستن اطلاعاتی از اقتصاد خرد و کلان، شاید به حال استقلال مالی ما سودمند نباشد. اما مطالعه در زمینه مدیریت مالی شخصی و هر آنچه که مربوط به آن است قطعا موجب ارتقای وضعیت مالی ما خواهد شد.
پیش از این در اینجا نوشته ام که خواندن کتابها و یا مقالاتی در این زمینه می تواند علاوه بر ارتقای سطح زندگی مالی ما، موجب مستحکم شدن روابط خانوادگی نیز می گردد
منظور از سواد مالی چیست؟
منظور این عناوین است: قرض و بدهی، برنامه ریزی برای بازنشستگی، برنامه ریزی مالی خانوادگی، بیمه، بودجه بندی و خرج کردن، سرمایه گذاری، صاحب خانه شدن، عملکرد در زمان بحرانی ، پس انداز اضطراری.
در حال حاضر شاید اکثر مردم واژه نقدینگی و تورم را به خوبی می شناشند. ریختن بی حساب و کتاب پول در جامعه باعث رشد سریع نقدینگی شده و چون تولیدات متناسب با آن نبوده، تورمی افسار گسیخته رخ داده است.این موضوع را امروزه می توان در هر محفلی شنید.
اما دانستن این مطالب که کنترلی روی آنها نداریم
رابطه سواد مالی و اقتصادی و موفقیت مدیران سازمانها_1560782096_4878_1597_1669.zip0.22 MB |